Gelat d'alvocat i plàtan.
Sopa de vainilla.

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Gelat d'alvocat i plàtan
  • 1 alvocat madur
  • 2 plàtans madurs
  • 540 g de llet condensada
  • 50 g de nata líquida
  • cacauets salats amb mel
  • Sopa de vainilla
  • - 1 l de gelat de vainilla
  • 100 g de xocolata de cobertura
  • pa de mel i espècies
  • crocant de cacauets salats amb mel

PREPARACIÓ

Gelat d'alvocat i plàtan
1.Comencem a fer el gelat posant en un vas l'alvocat i el plàtan pelats i a trossos. Hi afegim la llet condensada necessària per triturar-ho bé i aconseguir un puré homogeni.

2.Aboquem la massa al bol. Ara hi barregem més llet condensada fins que la massa quedi untuosa.

3.En un altre bol muntem la nata fins que agafi una mica de consistència. I l'anem incorporant al puré amb molta cura.

4.Per fer el crocant, piquem al morter els cacauets salats i els hi afegim. Ho barregem tot.

5.Posem els gelats en vasos de plàstic que tapem amb paper de film i els deixem al congelador.

6.Presentem el gelat amb una mica de crema de llet.