Gefilte fish (Mandonguilles de peix) - Comunitat jueva

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Mila i Nejama Libersohn, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1'5 kg de lluç o qualsevol altre peix blanc
  • 3 o 4 pastanagues
  • 3 o 4 cebes
  • 2 ous
  • api
  • aigua
  • pebre negre
  • sal

PREPARACIÓ

Peleu i piqueu molt petit les cebes, les pastanagues i l'api.
Renteu i desespineu el peix. Trinxeu-lo molt fi.
Aboqueu-ho tot en un bol, afegiu-hi els ous i salpebreu-ho al vostre gust.
Barregeu tots els ingredients fins que aconseguiu una massa homogènia.
Aneu agafant petites porcions d'aquesta massa i feu-ne boles, com si féssiu mandonguilles.
En una olla amb molta aigua, poseu-hi a coure aquestes mandonguilles de peix.
Serviu-les fredes.