Gaspatxo de síndria i poma àcida

INGREDIENTS

  • 200 gr. de síndria neta a trossos grossos
  • 100 gr. de tomàquet vermell
  • 1 poma àcida
  • 2 llesques de pa sec (només la molla)
  • crostonets de pa per guarnir
  • oli
  • vinagre
  • sal
  • vinagre de Mòdena
  • aigua
  • glaçons

PREPARACIÓ

1. Posem en un got els trossos de síndria, de poma àcida i els tomàquets escaldats i pelats.

2. Remullem la molla de pa en aigua i vinagre. L'escorrem i guardem el líquid que en surti.

3. Afegim la molla al got amb una mica de viangre, oli, sal i glaçons. Ho triturem.

4. Hi afegim l'aigua i el vinagre de remullar la molla de pa i ho triturem de nou.

5. Rectificar de sal, oli i vinagre al gust

6. Agafem uns trossos de síndria que haurem reservat i els saltegem amb vinagre de Mòdena fins que quedin caramelitzats.

7. Servim el gaspatxo amb la guarnició dels trossos de síndria caramelitzats i els crostonets de pa.