Gaspatxo de remolatxa
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- remolatxa
- pastanaga
- suc de mitja llimona
- vinagre
- alvocat
- aigua
- aigua
- seitons en vinagre
- picada de diferents verdures: Ceba tendra, api, cogombre, pebrot vermell...
- salsa de ravets
- germinacions de ravet
PREPARACIÓ
Posem la remolatxa, la pastanaga, el suc de mitja llimona, el toc de vinagre, l?alvocat i l?aigua i ho triturem. Mirem si li falta un punt de sal. I ja està!
D?altra banda, barregem la picada de verdures amb la salsa de ravets
Per emplatar, posem un motlle en un plat. Al voltant del motlle i enganxats per la pell, hi posem uns seitons. Afegim les verduretes a la base del motlle i unes fulles d?alfàbrega al damunt i unes germinacions de ravet. Abans de posar el gaspatxo al damunt, posem una paella al foc, amb una mica d?oli, a continuació hi afegim un bitxet i unes làmines d?alls.
Treiem el motlle i al voltant de la muntanya hi posem el gaspatxo. I, pel damunt de les germinacions, hi posem el bitxet i els alls.
D?altra banda, barregem la picada de verdures amb la salsa de ravets
Per emplatar, posem un motlle en un plat. Al voltant del motlle i enganxats per la pell, hi posem uns seitons. Afegim les verduretes a la base del motlle i unes fulles d?alfàbrega al damunt i unes germinacions de ravet. Abans de posar el gaspatxo al damunt, posem una paella al foc, amb una mica d?oli, a continuació hi afegim un bitxet i unes làmines d?alls.
Treiem el motlle i al voltant de la muntanya hi posem el gaspatxo. I, pel damunt de les germinacions, hi posem el bitxet i els alls.