Garrinet confitat amb bolets i puré de patata

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Drolma

INGREDIENTS

  • 1 garrinet de 3'5 k
  • 3 l d'oli d'oliva
  • 3 alls
  • 10 fulles de llorer
  • 2 branquetes de farigola
  • 300 g de ceps (o altres bolets)
  • 600 g de patates
  • 150 g de mantega
  • 1 gotet de crema de llet
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Salpebreu el garrinet i poseu-lo en una safata amb el llorer, la farigola i els alls.
Tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho dues hores a la nevera. Passat aquest temps, passeu-lo en una cassola juntament amb l'acompanyament i cobriu-lo d'oli. Deixeu-lo coure a foc lent durant dues hores i mitja. Per a fer el puré, en una cassola a part, poseu un litre d'aigua freda i 4 patates amb pell. Saleu-ho. Quan les patates hagin bullit, peleu-les i passeu-les pel sedàs. Poseu una mica de mantega i crema de llet a la cassola i remeneu-ho. Traieu-lo del foc, i acabeu-ho de lligar amb mantega. Finalment, saleu els ceps i salteu-los en una paella amb una mica d'oli.