Gambes a l'allet

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 24 gambes
  • 2 alls
  • cibulet
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1/2 l de fumet
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, peleu les gambes i trinxeu-les.
Poseu-les en un bol, afegiu-hi all picat, cibulet picat i oli, i deixeu-ho macerar. A continuació, poseu vi blanc, els caps de les gambes i el brou en un cassó. Després, quan hagi reduït, passeu la salsa pel colador xinès. I ja per acabar, en una paella amb oli, salteu les gambes durant 2 o 3 minuts. Emplateu les gambes i acompanyeu-les amb la salsa i el cerfull.