Galtes de vedella rostides
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Gaig
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gaig, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 galtes de vedella (petites)
- 1 pastanaga
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- 8 cebetes del platillo
- 1 coliflor
- 250 g de bolets
- oli verge
- sal, pebre
- 1/4 de l de brou de carn
- 40 g de mantega
- 100 g de llard
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les verdures i poseu-les en una plata de forn.
Després, poseu-hi les galtes de vedella a sobre, afegiu-hi sal i oli i segelleu la plata amb paper film. Deixeu-ho coure al forn durant 3 hores a 100 graus.
A continuació, poseu les galtes de vedella sobre un paper film i emboliqueu-les de manera que quedi un cilindre ben premsat. Deixeu-ho refredar a la nevera. Un cop fred, retireu el paper film, talleu les galtes a rodanxes gruixudes, poseu-les en una plata de forn, cobriu-les amb llard i deixeu-les enrossir al forn.
Per fer la salsa, poseu les verdures amb què heu cuit les galtes i el brou de carn en una paella. Deixeu-ho reduir tot junt i coleu-ho.
Tot seguit, saleu els bolets i salteu-los en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les galtes, aboqueu-hi la salsa per sobre i poseu els bolets al costat. Podeu guarnir el plat amb unes cebetes del platillo rostides.
Després, poseu-hi les galtes de vedella a sobre, afegiu-hi sal i oli i segelleu la plata amb paper film. Deixeu-ho coure al forn durant 3 hores a 100 graus.
A continuació, poseu les galtes de vedella sobre un paper film i emboliqueu-les de manera que quedi un cilindre ben premsat. Deixeu-ho refredar a la nevera. Un cop fred, retireu el paper film, talleu les galtes a rodanxes gruixudes, poseu-les en una plata de forn, cobriu-les amb llard i deixeu-les enrossir al forn.
Per fer la salsa, poseu les verdures amb què heu cuit les galtes i el brou de carn en una paella. Deixeu-ho reduir tot junt i coleu-ho.
Tot seguit, saleu els bolets i salteu-los en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les galtes, aboqueu-hi la salsa per sobre i poseu els bolets al costat. Podeu guarnir el plat amb unes cebetes del platillo rostides.