Galtes de vedella rostides

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Gaig
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gaig, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 galtes de vedella (petites)
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d'all
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba
  • 8 cebetes del platillo
  • 1 coliflor
  • 250 g de bolets
  • oli verge
  • sal, pebre
  • 1/4 de l de brou de carn
  • 40 g de mantega
  • 100 g de llard

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les verdures i poseu-les en una plata de forn.
Després, poseu-hi les galtes de vedella a sobre, afegiu-hi sal i oli i segelleu la plata amb paper film. Deixeu-ho coure al forn durant 3 hores a 100 graus.

A continuació, poseu les galtes de vedella sobre un paper film i emboliqueu-les de manera que quedi un cilindre ben premsat. Deixeu-ho refredar a la nevera. Un cop fred, retireu el paper film, talleu les galtes a rodanxes gruixudes, poseu-les en una plata de forn, cobriu-les amb llard i deixeu-les enrossir al forn.

Per fer la salsa, poseu les verdures amb què heu cuit les galtes i el brou de carn en una paella. Deixeu-ho reduir tot junt i coleu-ho.

Tot seguit, saleu els bolets i salteu-los en una paella amb oli.

I ja per acabar, emplateu les galtes, aboqueu-hi la salsa per sobre i poseu els bolets al costat. Podeu guarnir el plat amb unes cebetes del platillo rostides.
Anar al contingut