Galtes de porc fumades i guisades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Tejedor
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ristol Viladecavalls, Viladecavalls
INGREDIENTS
- 4 galtes de porc desossades
- 1/2 kg de patata del bufet
- 1/2 l de salsa de rostit
- herbes: farigola, romaní
- sal i oli
- 200 g de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu les patates senceres i sense pelar en un cassó amb aigua.
Quan estiguin bullides, peleu-les, reserveu-ne les pells i feu un puré amb la patata, l'oli i la sal, de manera tradicional.
Tot seguit, poseu les pells en una safata i coeu-les al forn durant uns 15 minuts a 180 graus.
Després, barregeu les pells amb la mantega i tritureu-ho amb el túrmix.
A continuació, en un cassó amb oli, fregiu-hi les galtes de porc. Quan estiguin rosses, afegiu-hi la salsa de rostit i deixeu-ho coure mitja hora. Seguidament, retireu les galtes, fumeu-les amb la farigola i el romaní fent servir una barbacoa Temu i deixeu que la salsa continuï coent al cassó.
I ja per acabar, amb una mànega, feu un cercle de puré de patata al mig del plat, ompliu-lo amb la barreja de mantega i pell de patata, poseu-hi la galta a sobre i salseu-ho tot amb la salsa de rostit.
Quan estiguin bullides, peleu-les, reserveu-ne les pells i feu un puré amb la patata, l'oli i la sal, de manera tradicional.
Tot seguit, poseu les pells en una safata i coeu-les al forn durant uns 15 minuts a 180 graus.
Després, barregeu les pells amb la mantega i tritureu-ho amb el túrmix.
A continuació, en un cassó amb oli, fregiu-hi les galtes de porc. Quan estiguin rosses, afegiu-hi la salsa de rostit i deixeu-ho coure mitja hora. Seguidament, retireu les galtes, fumeu-les amb la farigola i el romaní fent servir una barbacoa Temu i deixeu que la salsa continuï coent al cassó.
I ja per acabar, amb una mànega, feu un cercle de puré de patata al mig del plat, ompliu-lo amb la barreja de mantega i pell de patata, poseu-hi la galta a sobre i salseu-ho tot amb la salsa de rostit.