Galtes de porc confitades

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Boada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners

INGREDIENTS

  • 4 galtes de porc
  • 3/4 de kg de greix d'ànec
  • sal i pebre
  • Per a la vinagreta de nous:
  • nous
  • oli de nous
  • sal, pebre
  • mostassa
  • 1 rovell d'ou
  • vinagre i aigua

PREPARACIÓ

Salpebreu les galtes de porc abundantment per les dues bandes i deixeu-les reposar a la nevera durant 48 hores.
Tot seguit, confiteu-les en una cassola amb greix d¿ànec durant 30 minuts procurant que la temperatura del greix estigui entre 80 i 95 graus. Després, apagueu el foc i deixeu reposar les galtes dins del greix uns 15 minuts; seguidament, poseu-les sobre un paper absorbent.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol el rovell, la mostassa, l'oli de nous, el vinagre, l'aigua, la sal, el pebre i les nous sense closca. Remeneu-ho bé fins que quedi ben lligat.

I ja per acabar, emplateu les galtes de porc i poseu-hi per sobre la vinagreta de nous.
Anar al contingut