Galtes de porc confitades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Boada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners
INGREDIENTS
- 4 galtes de porc
- 3/4 de kg de greix d'ànec
- sal i pebre
- Per a la vinagreta de nous:
- nous
- oli de nous
- sal, pebre
- mostassa
- 1 rovell d'ou
- vinagre i aigua
PREPARACIÓ
Salpebreu les galtes de porc abundantment per les dues bandes i deixeu-les reposar a la nevera durant 48 hores.
Tot seguit, confiteu-les en una cassola amb greix d¿ànec durant 30 minuts procurant que la temperatura del greix estigui entre 80 i 95 graus. Després, apagueu el foc i deixeu reposar les galtes dins del greix uns 15 minuts; seguidament, poseu-les sobre un paper absorbent.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el rovell, la mostassa, l'oli de nous, el vinagre, l'aigua, la sal, el pebre i les nous sense closca. Remeneu-ho bé fins que quedi ben lligat.
I ja per acabar, emplateu les galtes de porc i poseu-hi per sobre la vinagreta de nous.
Tot seguit, confiteu-les en una cassola amb greix d¿ànec durant 30 minuts procurant que la temperatura del greix estigui entre 80 i 95 graus. Després, apagueu el foc i deixeu reposar les galtes dins del greix uns 15 minuts; seguidament, poseu-les sobre un paper absorbent.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el rovell, la mostassa, l'oli de nous, el vinagre, l'aigua, la sal, el pebre i les nous sense closca. Remeneu-ho bé fins que quedi ben lligat.
I ja per acabar, emplateu les galtes de porc i poseu-hi per sobre la vinagreta de nous.