Galta de porc ibèric confitada amb naps

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Frederic Fernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Osmosis, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 galtes de porc ibèric
  • 1 manat de romaní
  • 1 manat de farigola
  • 1/2 kg de naps
  • 1 cabeça d'alls
  • 1/2 l de brou de carn
  • xocolata amarga
  • sal i pebre
  • 1 l d'oli de gira-sol
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les galtes en una safata, salpebreu-les, cobriu-les amb oli de gira-sol, poseu-hi al costat el manat de romaní,
farigola i la cabeça d'alls i deixeu-ho confitar al forn durant 6 hores a 135 graus.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli d'oliva salteu els naps ja pelats, tallats a dauets i salpebrats. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el brou i la xocolata i deixeu-ho coure fins que el brou redueixi i quedi una salsa.

I ja per acabar, emplateu les galtes de porc, poseu-hi els naps al costat i salseu-ho tot amb la salsa de xocolata.
Anar al contingut