Galetes d'inca amb suquet de sobrassada i rossinyols

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Antoni Piña (Sóller, Mallorca)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 150 g de camagrocs
  • 100 g de sobrassada
  • 2 cullerades de mel de taronger
  • 2 cullerades soperes d'oli verge
  • 1 esquitx de vinagre de vi
  • 1 pela de clementina
  • 1 tasseta de cafè plena d'aigua
  • galetes salades o galetes d'Inca

PREPARACIÓ

1. Un cop nets, esqueixeu els rossinyols amb les mans i poseu-los a sofregir en una paella amb una mica d'oli.
2. Quan els bolets estiguin daurats, afegiu-hi tres talls generosos de sobrassada i una pela de clementina.
3. A continuació, incorporeu-hi una cullerada de mel de taronger.
4. Afegiu tot seguit l'aigua i un esquitx de vinagre per evitar que es cremi la barreja i deixeu-ho coure durant 2 o 3 minuts.
5. Col·loqueu la barreja sobre galetes salades o galetes d'Inca partides per la meitat.

Es mengen en calent i són un aperitiu excel·lent.
Anar al contingut