Galetes d'inca amb suquet de sobrassada i rossinyols
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Antoni Piña (Sóller, Mallorca)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 150 g de camagrocs
- 100 g de sobrassada
- 2 cullerades de mel de taronger
- 2 cullerades soperes d'oli verge
- 1 esquitx de vinagre de vi
- 1 pela de clementina
- 1 tasseta de cafè plena d'aigua
- galetes salades o galetes d'Inca
PREPARACIÓ
1. Un cop nets, esqueixeu els rossinyols amb les mans i poseu-los a sofregir en una paella amb una mica d'oli.
2. Quan els bolets estiguin daurats, afegiu-hi tres talls generosos de sobrassada i una pela de clementina.
3. A continuació, incorporeu-hi una cullerada de mel de taronger.
4. Afegiu tot seguit l'aigua i un esquitx de vinagre per evitar que es cremi la barreja i deixeu-ho coure durant 2 o 3 minuts.
5. Col·loqueu la barreja sobre galetes salades o galetes d'Inca partides per la meitat.
Es mengen en calent i són un aperitiu excel·lent.
2. Quan els bolets estiguin daurats, afegiu-hi tres talls generosos de sobrassada i una pela de clementina.
3. A continuació, incorporeu-hi una cullerada de mel de taronger.
4. Afegiu tot seguit l'aigua i un esquitx de vinagre per evitar que es cremi la barreja i deixeu-ho coure durant 2 o 3 minuts.
5. Col·loqueu la barreja sobre galetes salades o galetes d'Inca partides per la meitat.
Es mengen en calent i són un aperitiu excel·lent.