Galetes de mantega

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos, tot i que conté molt colesterol i per això s'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ou

    150 g de mantega

    250 g  de farina

    100 g de sucre morè 

    sal

    bicarbonat

    gingebre en pols

    gingebre confitat sense sucre

PREPARACIÓ

En un bol fem la massa de la galeta amb 100 g de sucre morè, 250 g de la farina tamisada, una cullerada de gingebre en pols, sal i bicarbonat. Ho remenem tot amb el batedor de varetes.

Tallem el gingebre confitat molt petit, a daus.

Posem 150 g de mantega freda dins d'una mànega pastissera

Batem l'ou i hi posem el gingebre confitat tallat.

Barregem la mantega i l'ou i ho batem tot junt.

Ho aboquem tot al bol de la farina i fem un volcà, ho amassem i deixem reposar la massa 30 minuts.

Estirem la massa i la tallem en forma de galetes.

Les posem al forn en una safata amb paper sulfurat 15-20 minuts a 180 graus.

Les traiem del forn i les deixem refredar sobre una reixa sense el paper, així quedaran cruixents. I ja estan llestes.

Anar al contingut