Galetes de mantega
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos, tot i que conté molt colesterol i per això s'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ou
150 g de mantega
250 g de farina
100 g de sucre morè
sal
bicarbonat
gingebre en pols
gingebre confitat sense sucre
PREPARACIÓ
En un bol fem la massa de la galeta amb 100 g de sucre morè, 250 g de la farina tamisada, una cullerada de gingebre en pols, sal i bicarbonat. Ho remenem tot amb el batedor de varetes.
Tallem el gingebre confitat molt petit, a daus.
Posem 150 g de mantega freda dins d'una mànega pastissera
Batem l'ou i hi posem el gingebre confitat tallat.
Barregem la mantega i l'ou i ho batem tot junt.
Ho aboquem tot al bol de la farina i fem un volcà, ho amassem i deixem reposar la massa 30 minuts.
Estirem la massa i la tallem en forma de galetes.
Les posem al forn en una safata amb paper sulfurat 15-20 minuts a 180 graus.
Les traiem del forn i les deixem refredar sobre una reixa sense el paper, així quedaran cruixents. I ja estan llestes.