Gỏi (Amanida vietnamita) - Vietnam
- Programa: Karakia
- Cuina: Cal Governador, Borrassà
INGREDIENTS
- pastanagues
- col xinesa
- cogombres
- naps
- cansalada
- gambes
- alfàbrega
- galetes de gamba
PREPARACIÓ
Talleu a tires finíssimes totes les verdures d'aquesta amanida i deixeu-les en remull en aigua amb sal.
Bulliu un tros de cansalada. Un cop cuita, talleu-la fina i reserveu-la.
Bulliu les gambes, peleu-les i reserveu-les.
Escorreu les verdures i barregeu-les en un bol amb un bon raig de salsa de peix, sucre i vinagre. Remeneu-ho força perquè les tires de verdura quedin ben amanides.
Serviu l'amanida en una safata, amb els trossos de cansalada i unes quantes gambes cuites i pelades pel damunt.
Per acabar d'aromatitzar aquesta amanida, trinxeu unes quantes fulles d'alfàbrega fresca i escampeu-les per sobre.
Fregiu unes quantes galetes de gamba i serviu-les com a acompanyament de l'amanida.
Bulliu un tros de cansalada. Un cop cuita, talleu-la fina i reserveu-la.
Bulliu les gambes, peleu-les i reserveu-les.
Escorreu les verdures i barregeu-les en un bol amb un bon raig de salsa de peix, sucre i vinagre. Remeneu-ho força perquè les tires de verdura quedin ben amanides.
Serviu l'amanida en una safata, amb els trossos de cansalada i unes quantes gambes cuites i pelades pel damunt.
Per acabar d'aromatitzar aquesta amanida, trinxeu unes quantes fulles d'alfàbrega fresca i escampeu-les per sobre.
Fregiu unes quantes galetes de gamba i serviu-les com a acompanyament de l'amanida.