Fustuqiia. Dolç de Festucs
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 100 ml d'aigua
- 200 ml de sucre
- 500 g de Festuc cru pelat
- mitja cullera d'aigua de roses o mitja cullera de cardamom mòlt
- unes gotes de suc de llimona
PREPARACIÓ
1. Bullir l'aigua amb el sucre i el suc de llimona.
2. Afegir l'aigua de roses o el cardamom, remoure fins aconseguir un xarop espès.
3. Netejar els festucs de restes de pell amb un drap i barrejar-los amb xarop.
4. Untar el fons d'una safata amb mantega o margarina, estendre-hi la barreja i igualar-la a un gruixut de uns 2 cm.
5. Talleu-la en formes quadrades o romboïdals.
6. Deixar refredar abans de servir.
2. Afegir l'aigua de roses o el cardamom, remoure fins aconseguir un xarop espès.
3. Netejar els festucs de restes de pell amb un drap i barrejar-los amb xarop.
4. Untar el fons d'una safata amb mantega o margarina, estendre-hi la barreja i igualar-la a un gruixut de uns 2 cm.
5. Talleu-la en formes quadrades o romboïdals.
6. Deixar refredar abans de servir.