Fruita vermella amb xocolata i menta fresca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Claudi Uñó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Uñó, Mataró
INGREDIENTS
- Per a la fruita vermella:
- 100 g de maduixots
- 100 g de maduixes de bosc
- 100 g de gerds
- 100 g de suc de llimona
- Per a la xocolata blanca i la menta:
- 275 g de llet
- 10 fulles de menta fresca
- 400 g de cobertura blanca
- 400 g de nata semimuntada
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol els maduixots tallats a trossos, les maduixes de bosc i els gerds, afegiu-hi el suc de llimona, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant 6 hores a la nevera.
Per fer la crema de xocolata blanca i menta, poseu en un cassó la llet i la menta fresca i deixeu-ho infusionar durant 10 minuts. Seguidament, retireu-ho del foc, afegiu-hi la cobertura blanca, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar durant mitja hora a la nevera. A continuació, afegiu-hi la nata semimuntada, remeneu-ho bé amb un batedor i deixeu-ho una estona més a la nevera.
I ja per acabar, poseu les fruites vermelles en una copa, cobriu-les amb la crema de xocolata blanca i menta i guarniu la copa amb uns quants gerds.
Per fer la crema de xocolata blanca i menta, poseu en un cassó la llet i la menta fresca i deixeu-ho infusionar durant 10 minuts. Seguidament, retireu-ho del foc, afegiu-hi la cobertura blanca, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar durant mitja hora a la nevera. A continuació, afegiu-hi la nata semimuntada, remeneu-ho bé amb un batedor i deixeu-ho una estona més a la nevera.
I ja per acabar, poseu les fruites vermelles en una copa, cobriu-les amb la crema de xocolata blanca i menta i guarniu la copa amb uns quants gerds.