Fruita vermella amb xarop de marialluïsa

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Up & Down

INGREDIENTS

  • 200 g de maduixes
  • 200 g de gerds
  • 200 g de cireres
  • 500 g de maduixots
  • 500 g de síndria
  • una mica de marialluïsa
  • 150 g d'aigua
  • 150 g de sucre
  • menta

PREPARACIÓ

Per a preparar aquest plat, comenceu fent el xarop de marialluïsa; poseu sucre i el manat de marialluïsa en un cassó amb aigua bullint, tapeu-ho i deixeu que bulli aproximadament mitja hora.
Tot seguit coleu-ho i deixeu-ho a la nevera que es refredi. Abans de servir-ho talleu les fruites a trossets i traieu les cues de les cireres i si voleu també els pinyols. Col.loqueu les fruites al plat d'una manera divertida i regueu-les amb el xarop de marialluïsa. Feu servir una mica de menta per decorar.