Fruita vermella amb xarop de marialluïsa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Up & Down
INGREDIENTS
- 200 g de maduixes
- 200 g de gerds
- 200 g de cireres
- 500 g de maduixots
- 500 g de síndria
- una mica de marialluïsa
- 150 g d'aigua
- 150 g de sucre
- menta
PREPARACIÓ
Per a preparar aquest plat, comenceu fent el xarop de marialluïsa; poseu sucre i el manat de marialluïsa en un cassó amb aigua bullint, tapeu-ho i deixeu que bulli aproximadament mitja hora.
Tot seguit coleu-ho i deixeu-ho a la nevera que es refredi. Abans de servir-ho talleu les fruites a trossets i traieu les cues de les cireres i si voleu també els pinyols. Col.loqueu les fruites al plat d'una manera divertida i regueu-les amb el xarop de marialluïsa. Feu servir una mica de menta per decorar.
Tot seguit coleu-ho i deixeu-ho a la nevera que es refredi. Abans de servir-ho talleu les fruites a trossets i traieu les cues de les cireres i si voleu també els pinyols. Col.loqueu les fruites al plat d'una manera divertida i regueu-les amb el xarop de marialluïsa. Feu servir una mica de menta per decorar.