Fruita vermella amb gelatina de poma

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses

INGREDIENTS

  • 2 magranes desgranades
  • maduixes
  • móres
  • groselles
  • gerds
  • culís de polpa de caqui
  • sucre
  • suc de llimona Per a la gelatina de poma:
  • 600 g de poma granny-smith
  • 100 g de sucre
  • 4 fulls de gelatina remullada
  • 1 copa de calvados

PREPARACIÓ

En primer lloc, passeu els caquis pel sedàs fins que quedin ben fins.
A part, liqüeu la poma. Escalfeu el suc de la poma en una cassola, i quan arrenqui el bull, i ja fora del foc, afegiu-hi el sucre, el suc de llimona i la gelatina escorreguda (l'haureu tingut en remull). Remeneu-ho i tireu-hi el calvados. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Ompliu els motlles amb magrana, les groselles, magrana, maduixetes de bosc, gerds i més magrana. Acabeu-ho d'omplir amb el líquid de la poma. Finalment, poseu-ho 4 hores a la nevera. Passat aquest temps, desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb suc de caqui.
Anar al contingut