Fritura de malanga (Bunyols de malanga) - Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Marta Atrel (restaurant La Paladar del Son), Barcelona
INGREDIENTS
- 1 malanga
- 1 ou
- coriandre
- alls
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Peleu i talleu a trossos la malanga. Ratlleu els trossos per obtenir-ne una mena de puré pastós. Barregeu aquesta pasta de malanga amb un ou, una cullerada d'alls matxucats i coriandre fresc trinxat (si no en teniu, podeu substituir-lo per julivert) i remeneu la barreja fins que us quedi una pasta homogènia.
Aneu fregint porcions d'aquesta pasta com si féssiu bunyols. Deixeu-los enrossir lleugerament i serviu-los calents.
Aquesta fritura és molt típica de Nadal o també d'àpats especials; a més, la malanga, preparada en puré, és molt suau i digestiva (a Cuba la prenen els malalts, la gent gran i la canalla)
Aneu fregint porcions d'aquesta pasta com si féssiu bunyols. Deixeu-los enrossir lleugerament i serviu-los calents.
Aquesta fritura és molt típica de Nadal o també d'àpats especials; a més, la malanga, preparada en puré, és molt suau i digestiva (a Cuba la prenen els malalts, la gent gran i la canalla)