Frikasé (Estofat de xai) - Grècia

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Evancia Kaliakouda, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 6 persones:
  • 1,5 kg de carn de xai
  • 6 cebes tendres
  • 4 enciams
  • 1 manat d'anet fresc
  • mantega
  • oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Talleu la carn de xai a trossos.
Piqueu les cebes.
Renteu i talleu els enciams i trinxeu l'anet. Reserveu tots els ingredients separadament.
En una cassola amb aigua, sal i pebre escaldeu les fulles trossejades dels enciams.
En una altra cassola amb oli i mantega, daureu-hi la carn. Retireu-la i reserveu-la.
En la mateixa cassola, sofregiu-hi les cebes tendres. Després torneu a posar la carn a la cassola, cobriu-la d'aigua i deixeu-la coure 1 hora a foc mitjà.
Passat aquest temps, incorporeu a la cassola les fulles d'enciam escaldades i l'anet trinxat. Rectifiqueu-ho de sal, si convé, i que continuï fent xup-xup mitja hora més.

Anar al contingut