Fricandó de vedella dels Pirineus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Montse Ramoneda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal vell d'Anserall, Anserall
INGREDIENTS
- 1 kg de tapa plana de vedella bruneta
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 tija d'api
- 4 tomàquets
- 1 got de vi blanc
- 1 tassa de brou
- oli
- farina
- farigola, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu els talls de vedella, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb oli abundant.
Quan estiguin rossos, retireu-los i reserveu-los.
A continuació, a la mateixa paella sofregiu la ceba picada. Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all, el tomàquet i l'api, tot picat, la farigola, la sal i el vi blanc, i deixeu-ho coure 5 minuts. Tot seguit, poseu-hi el brou i deixeu-ho coure 10 minuts més.
Finalment, poseu els talls de vedella en una safata de forn, cobriu-los amb el sofregit i deixeu-ho coure al forn durant una hora a 180 graus.
I ja per acabar, ja podeu servir-ho directament amb la cassola.
Quan estiguin rossos, retireu-los i reserveu-los.
A continuació, a la mateixa paella sofregiu la ceba picada. Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all, el tomàquet i l'api, tot picat, la farigola, la sal i el vi blanc, i deixeu-ho coure 5 minuts. Tot seguit, poseu-hi el brou i deixeu-ho coure 10 minuts més.
Finalment, poseu els talls de vedella en una safata de forn, cobriu-los amb el sofregit i deixeu-ho coure al forn durant una hora a 180 graus.
I ja per acabar, ja podeu servir-ho directament amb la cassola.