Fricandó de carxofes

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 4 carxofes
  • 1 ceba petita
  • 50g de tomàquet triturat
  • 2 pastanagues petites
  • uns dauets de pernil (15g). Si no els hi posem, tindrem un plat apte per a vegetarians.
  • 150 cc de caldo de verdures
  • 1 llesca de pa fregit, festucs torrats i 1 GOTA d'anís dolç

PREPARACIÓ

1. Netegeu les carxofes.
2. Sofregiu la ceba, ben picadeta.
3. Quan sigui ben rossa, afegiu-hi la pastanaga tallada a trossets petits, i deixeu-la coure una mica (3-4 min.).
4. Afegiu-hi el tomàquet i acabeu el sofregit deixant-lo que cogui fins que sigui ben melós.
5. Assequeu les carxofes, passeu-les per un xic de farina i fregiu-les en un dit d'oli d'oliva.
6. Retireu-les de l'oli i afegiu-les al sofregit i mulleu-ho tot amb el caldo de verdures.
7. Feu una picada amb els festucs, el pa torrat, l'anís i part del caldo de la paella, i afegiu-la al final de la cocció.
8. Emplateu-ho.