Fricandó amb moixernons

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Albert Asin Bayen
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 talls de llata de vedella
  • 25 g de moixernons secs
  • 2 cebes trinxades
  • 2 tomàquets ratllats
  • nou moscada
  • xocolata en pols
  • pebre vermell dolç
  • sal
  • pebre
  • farina
  • vi blanc
  • brou de carn
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una olla.
Enfarineu i salpebreu la carn, i incorporeu-la a l'olla.Per fer el sofregit, poseu l'oli amb el que heu fregit la carn en una olla, i afegiu-hi la ceba, la nou moscada, la xocolata i els moixernons, que prèviament haureu tingut en remull. Quan estigui ros, incorporeu-hi el tomàquet, el pebre vermell i el vi. Deixeu-ho coure fins que el tomàquet estigui fregit.A continuació, incorporeu-hi el brou de carn i una mica de l'aigua on hareu tingut els moixernons. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la carn i deixeu-ho coure durant 20 minuts.