Fondue de Valrhona pur caraïbe

  • Programa: De vacances
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 335 g llet sencera
  • 225 g nata 35% MG
  • 30 g glucosa
  • 30 g sucre invertit
  • 635 g cobertura pur caraïbe 66%
  • 1 tija de vainilla

PREPARACIÓ

* Bullir la llet, la nata, la glucosa i el sucre invertit. Fer una infusió amb la tija de vainilla. Fondre parcialment la xocolata i abocar progressivament la barreja calenta sobre la xocolata per obtenir un cor elàstic i brillant, que és senyal que l'emulsió ha començat bé.

* Afegim la resta de la barreja conservant la mateixa textura.

* Repartir la fondue en 4 bols (300 g aprox.)

* És pot conservar a la nevera ben tapat i quan es vagi a menjar, llavors l'escalfem al microones a una potència de 450W durant 1h 30 m. Es barreja per homogeneïtzar i es deixa un minut.

* La temperatura per menjar ha de ser de 42ºC a 45ºC.

* Si es vol s'hi poden sucar maduixes, galetes, etc.



UN APUNT PER FER SERVIR LA XOCOLATA COM A COBERTURA:

* Posar al microones el 60% i controlar que queda desfeta a una temperatura de 35ºC (uns 3 minuts).

* Tot seguit ja està a punt per banyar les maduixes.