Fondue de pizza

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Fabián Martín
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Fabián Barcelona, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la massa de la pizza:
  • 1 kg de farina
  • 20 g de llevat
  • 1/2 l d'aigua
  • 20 g de sal
  • 40 cl d'oli d'oliva
  • 1 bola de massa de 200 g
  • 60 g de pernil dolç
  • 60 g de ceba sofregida
  • 250 g de barreja de formatges
  • mozzarella
  • 30 g de mesclum (enciam, escarola, créixens...)
  • 20 g de formatge parmesà
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans.

Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts. Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora.

Per fer la fondue, poseu en un bol una mica de la barreja de formatges, la ceba sofregida, el pernil dolç tallat a tires, cobriu-ho tot amb més barreja de formatges i deixeu-ho coure al forn durant 20 minuts a 250 graus.

A continuació, talleu la bola de 200 grams de massa a trossets, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn durant 15 minuts a 250 graus.

I ja per acabar, emplateu el bol amb la fondue, cobriu-la amb el mesclum, la mozzarella tallada a rodanxes, el parmesà ratllat, amaniu-la amb un raig d'oli i sal i poseu-hi les boletes de massa al voltant.