Foie gras al vapor de bambú
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 500 gr. foie gras d'ànec
- 6 fulles d'enciam
- gingebre fresc
- sal, pebre, pebre de Sichuan
- caldo de gallina
- pera
PREPARACIÓ
1. Tallem 4 racions de foie gras, les salpebrem, els posem una làmina de gingebre fresc i emboliquem la peça amb una fulla d'enciam blanquejada.
2. Escalfem el caldo de gallina amb gingebre i pebre de Sichuan, posem el foie gras en el recipient de bambú i el coem de 5 a 10 minuts.
3. Caramel·litzem uns grills de pera amb sucre.
4. Col·loquem la pera en el plat i tot seguit posem el foie gras tallat en dos a sobre.
5. Acompanyarem el plat amb caldo de gallina lligat amb una mica de mantega.
2. Escalfem el caldo de gallina amb gingebre i pebre de Sichuan, posem el foie gras en el recipient de bambú i el coem de 5 a 10 minuts.
3. Caramel·litzem uns grills de pera amb sucre.
4. Col·loquem la pera en el plat i tot seguit posem el foie gras tallat en dos a sobre.
5. Acompanyarem el plat amb caldo de gallina lligat amb una mica de mantega.