Fogasseta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Montse Aviñó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Els alls tendres són de les verdures més riques en proteïnes i hidrats de carboni, nutrients que fan elevar el seu contingut energètic.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- pa de 300 g (especial per a la fogasseta)
- 12 ous (3 per truita)
- 600 g de salsitxa
- 1 kg de carxofes
- un manat d'alls tendres
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls tendres tallats a trossos, fins que estiguin dauradets.
Mentrestant, en una altra paella amb oli fregiu la botifarra tallada a rodanxes.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli fregiu els cors de carxofa tallats a trossos durant uns minuts. Quan ja estiguin dauradetes, poseu-ne una part en una altra paella de la mida del pa, juntament amb una mica de botifarra, d'alls tendres i una mica d'aigua, tapeu la paella i deixeu-ho coure tot junt a foc suau. Mentrestant, poseu 3 ous en un bol amb una mica de sal i bateu-los bé.
Tot seguit, quan les carxofes i la botifarra ja hagin absorbit tota l'aigua, afegiu-hi els ous batuts i feu una truita.
I ja per acabar, emplateu el pa tallat per la meitat i poseu-hi la truita al mig.
Mentrestant, en una altra paella amb oli fregiu la botifarra tallada a rodanxes.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli fregiu els cors de carxofa tallats a trossos durant uns minuts. Quan ja estiguin dauradetes, poseu-ne una part en una altra paella de la mida del pa, juntament amb una mica de botifarra, d'alls tendres i una mica d'aigua, tapeu la paella i deixeu-ho coure tot junt a foc suau. Mentrestant, poseu 3 ous en un bol amb una mica de sal i bateu-los bé.
Tot seguit, quan les carxofes i la botifarra ja hagin absorbit tota l'aigua, afegiu-hi els ous batuts i feu una truita.
I ja per acabar, emplateu el pa tallat per la meitat i poseu-hi la truita al mig.