Flor de izote con huevo (Remenat de flor de iuca) - El Salvador
- Programa: Karakia
- Cuina: Claudia Solís, Barcelona
INGREDIENTS
- flor deizote (flor de iuca)
- ous
- ceba
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
En un cassó amb aigua i sal, bulliu-hi les flors i les poncelles de iuca.
Un cop cuites, sofregiu-les en una paella amb ceba trinxada.
Quan el sofregit de ceba i iuca estigui llest, afegiu-hi els ous (1 o 2 per persona, com tingueu per costum) i un polsim de sal.
Remeneu-ho fins al punt que us agradi (amb l'ou més fet o més cru) i ja tindreu el remenat a punt per menjar.
Un cop cuites, sofregiu-les en una paella amb ceba trinxada.
Quan el sofregit de ceba i iuca estigui llest, afegiu-hi els ous (1 o 2 per persona, com tingueu per costum) i un polsim de sal.
Remeneu-ho fins al punt que us agradi (amb l'ou més fet o més cru) i ja tindreu el remenat a punt per menjar.