Flor de carbassó amb mozzarella

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Clotet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 12 flors de carbassó
  • 400 g de mozzarella de búfala
  • 3 filets d'anxova
  • farina
  • oli d'oliva abundant
  • Per arrebossar:
  • 1 got de cervesa
  • farina
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la farina i la cervesa freda en un bol i barregeu-ho bé amb un batedor procurant que no quedin grumolls.
A continuació, piqueu les anxoves en un morter fins que quedi una pasta homogènia.

Tot seguit, talleu la mozzarella de búfala i poseu-li una mica de pasta d'anxoves a sobre de cada tros. Farciu les flors amb la mozzarella i la pasta d'anxova, saleu-les, enfarineu-les, passeu-les per l'arrebossat i fregiu-les en una paella amb oli ben calent. Després, deixeu-les sobre un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.

I ja per acabar, emplateu les flors de carbassó farcides. Podeu guarnir el plat amb una mica de porradell.