Flammekuchen (Pizza alemanya) - Alemanya
- Programa: Karakia
- Cuina: Verònica Grimal, Castelldefels
INGREDIENTS
- farina
- aigua
- emmental ratllat
- cansalada fumada
- schmand (nata agra)
- ceba tendra
- porro
- sal i oli
PREPARACIÓ
Barregeu la farina amb l'aigua, un raig d'oli i sal al vostre gust. Pasteu-ho fins que aconseguiu una massa homogènia i compacta i deixeu-la reposar una hora i mitja. Esteneu la massa sobre una safata per anar al forn untada amb oli.
Aplaneu-la amb els dits perquè sigui ben fina i uniforme. Escampeu-hi pel damunt unes quantes cullerades de schmand (nata agra), la ceba i el porro, tallats en juliana, a parts iguals, i la cansalada fumada tallada a tires.
Cobriu-ho tot amb el formatge emmental ratllat i enforneu-ho durant uns quants minuts, a 230º, fins que la capa de formatge s'hagi daurat.
Aplaneu-la amb els dits perquè sigui ben fina i uniforme. Escampeu-hi pel damunt unes quantes cullerades de schmand (nata agra), la ceba i el porro, tallats en juliana, a parts iguals, i la cansalada fumada tallada a tires.
Cobriu-ho tot amb el formatge emmental ratllat i enforneu-ho durant uns quants minuts, a 230º, fins que la capa de formatge s'hagi daurat.