Flamets d'ou

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Olivet
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bilbao, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Postres calòric però ric nutricionalmente parlant, es pot prendre esporàdicament en el marc d'una dieta equilibradaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 125 cc d'aigua
  • 250 g de sucre
  • 250 g de rovell d'ou (15 ous)
  • 250 g de nata
  • caramel líquid

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'aigua i el sucre en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau.

Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, poseu-ho en un cassó juntament amb els rovells d'ou, remeneu-ho bé amb el batedor i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.

A continuació, poseu el caramel líquid al fons dels motlles, ompliu-los amb la barreja d'ous, aigua i sucre i deixeu-ho coure al forn al bany maria durant 20 minuts a 180 graus.

Tot seguit, deixeu-los reposar un parell d'hores a temperatura ambient i després refredeu-los a la nevera una estona.

I ja per acabar, desemmotlleu els flamets, poseu-los en un plat i guarniu-los amb una mica de nata i caramel líquid pel voltant.
Anar al contingut