Flamets d'ou
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Olivet
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bilbao, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Postres calòric però ric nutricionalmente parlant, es pot prendre esporàdicament en el marc d'una dieta equilibradaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 125 cc d'aigua
- 250 g de sucre
- 250 g de rovell d'ou (15 ous)
- 250 g de nata
- caramel líquid
PREPARACIÓ
Per començar, poseu l'aigua i el sucre en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau.
Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, poseu-ho en un cassó juntament amb els rovells d'ou, remeneu-ho bé amb el batedor i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.
A continuació, poseu el caramel líquid al fons dels motlles, ompliu-los amb la barreja d'ous, aigua i sucre i deixeu-ho coure al forn al bany maria durant 20 minuts a 180 graus.
Tot seguit, deixeu-los reposar un parell d'hores a temperatura ambient i després refredeu-los a la nevera una estona.
I ja per acabar, desemmotlleu els flamets, poseu-los en un plat i guarniu-los amb una mica de nata i caramel líquid pel voltant.
Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, poseu-ho en un cassó juntament amb els rovells d'ou, remeneu-ho bé amb el batedor i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.
A continuació, poseu el caramel líquid al fons dels motlles, ompliu-los amb la barreja d'ous, aigua i sucre i deixeu-ho coure al forn al bany maria durant 20 minuts a 180 graus.
Tot seguit, deixeu-los reposar un parell d'hores a temperatura ambient i després refredeu-los a la nevera una estona.
I ja per acabar, desemmotlleu els flamets, poseu-los en un plat i guarniu-los amb una mica de nata i caramel líquid pel voltant.