Flamejat de plàtan, mango i maduixa

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carlota Claver
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alba, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 plàtans
  • 300 g de maduixes
  • 1 mango
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 nou de mantega
  • 1 got de suc de taronja
  • 1 tasseta de nata líquida
  • 1 gotet de cointreau
  • gelat de vainilla

PREPARACIÓ

Talleu el mango a bastonets, les maduixes a daus i el plàtan en rodanxes gruixudes.
A continuació, desfeu la mantega en una paella calenta. Quan estigui fosa, afegiu-hi la fruita i el sucre i salteu-ho tot junt. Després, tireu-hi el cointreau i flamegeu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el suc de taronja i una mica de nata líquida, remeneu-ho i ja podeu emplatar-ho. Podeu acompanyar el plat amb una bola de gelat de vainilla.