Flam de taronja pasteuritzat
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 ampolla d'ou pasteuritzat
- 20 alquequengis
- 2 kg de taronges
- 150 g de sucre de canya
- 100 g de sucre blanc
- caramel
- 1/2 l de nata per muntar
PREPARACIÓ
1. Peleu una taronja i infusioneu-ne la pell, sense gens de part blanca, amb la crema de llet a foc lent.
2. Escampeu el caramel pel fons del motlle de vidre.
3. I barregeu el sucre de canya amb l'ou pasteuritzat i mig litre de suc de taronja.
4. Aboqueu-ho al motlle i fiqueu-ho al forn al bany maria uns 40-45 minuts a 180 graus.
5. Deixeu-ho refredar del tot.
6. Poseu la nata muntada a sobre del flam en el mateix motlle i enganxeu-hi els alquequengis.
2. Escampeu el caramel pel fons del motlle de vidre.
3. I barregeu el sucre de canya amb l'ou pasteuritzat i mig litre de suc de taronja.
4. Aboqueu-ho al motlle i fiqueu-ho al forn al bany maria uns 40-45 minuts a 180 graus.
5. Deixeu-ho refredar del tot.
6. Poseu la nata muntada a sobre del flam en el mateix motlle i enganxeu-hi els alquequengis.