Flam de mató
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El iogurt té calci com la llet, però no té tanta lactosa, per això pot ser apte per a moltes persones que en són intolerants.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
250 g de llet
70 g de nata
200 g de mató
3 ous
1 rovell
1 taronja
10 panses
60 g de sucre
mel
nous
figues seques
PREPARACIÓ
Congelem 4 motlles amb una mica de mel.
Barregem la nata i la llet amb una pela de taronja. Ho fem bullir.
Apaguem el foc i deixem que la barreja es refredi una mica.
Separem els rovells de les clares i blanquegem els rovells amb el sucre.
Escalfem aigua en un pot per fer-hi un bany maria.
En un got americà batem la llet amb el mató, i hi afegim després les clares i, finalment, els rovells.
Traiem l'escuma de la barreja i ho emmotllem.
En una safata, hi posem l'aigua, els flams i ho posem al forn durant 50 minuts a 90 graus.
Els deixem refredar i els servim desemmotllat i amb les nous, les panses, les figues i una mica de mel per sobre.