Flam de coco

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Clara Roca i Nok
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Thaï Gardens, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 pot de llet de coco
  • 1 pot de llet evaporada
  • 350 g de nata
  • 1/2 kg de sucre (per al caramel)
  • 1/2 kg de sucre (per al flam)
  • 6 ous
  • 1 got d'aigua

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el sucre i l'aigua en un cassó per fer un caramel.
Un cop fet, poseu-lo en una flamera i deixeu-lo refredar. A continuació, poseu la llet de coco i el sucre en un altre cassó i remeneu-ho fins que es dissolgui. Quan el sucre s'hagi desfet, deixeu que la llet es refredi. Quan tingueu la barreja freda, afegiu-hi la llet evaporada, la nata i els ous. Barregeu-ho bé i passeu-ho pel colador xinès. Tot seguit, aboqueu-ho a la flamera amb el caramel i coeu-ho al bany maria, dins el forn a 110 graus, durant dues hores.