Firakh fil forn (Pollastre al forn) - Egipte
- Programa: Karakia
- Cuina: Said Moustafa, Barcelona
INGREDIENTS
- pollastre
- mantega
- alls
- pebre negre
- sal
- barreja d'espècies (nou moscada, pebre de Jamaica...)
- aigua
PREPARACIÓ
Talleu el pollastre a quarts. A cada quart feu-hi un parell de talls perquè els condiments entrin millor dins la carn i col·loqueu-los en una safata per anar al forn.
Peleu i trinxeu uns quants alls i escampeu-los per sobre els talls de pollastre. Repartiu força trossos de mantega per sobre els talls.
Afegiu una mica d'aigua a la base de la safata; això farà que el pollastre no s'hi enganxi i ajudarà a tenir una mica de salsa juntament amb la mantega fosa.
Enforneu-ho entre 1 h i 1 h 30 min i ja el podeu servir.
Peleu i trinxeu uns quants alls i escampeu-los per sobre els talls de pollastre. Repartiu força trossos de mantega per sobre els talls.
Afegiu una mica d'aigua a la base de la safata; això farà que el pollastre no s'hi enganxi i ajudarà a tenir una mica de salsa juntament amb la mantega fosa.
Enforneu-ho entre 1 h i 1 h 30 min i ja el podeu servir.