Filets d'estruç amb salsa agredolça

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barhaus, Tarragona

INGREDIENTS

  • 4 peces de 200 g de filets d'estruç
  • oli d'oliva Per a la salsa:
  • ceba -1 culleradeta de pebre
  • coriandre
  • 1 branqueta de farigola
  • 1 cullerada de mel
  • 100 g de sucre
  • 1 culleradeta de mostassa en gra
  • 3/4 l de vi negre
  • un raig d'oli
  • panses
  • raïm

PREPARACIÓ

En primer lloc, fregiu els filets d'estruç en una paella. En una cassola a part, reduïu el vi negre; poseu-hi força sucre i mel, i deixeu-ho bullir un quart d'hora.
Després, afegiu-hi la ceba tallada i les panses i bulliu-ho 1 hora perquè es confiti la ceba. Tireu la salsa a la paella, d'on haureu retirat els filets, i coeu-la fins que es dauri la ceba; mentrestant, afegiu-hi mostassa en gra, coriandre, farigola, mel i els grans de raïm. Quan estigui tot ben calent, poseu-hi els filets i feu-los coure un parell de minuts. Per servir-ho, decoreu-ho amb trossets de pastanaga fregida i tallada molt prima, tomàquets petits i porro fregit.
Anar al contingut