Filets d'estruç amb salsa agredolça
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barhaus, Tarragona
INGREDIENTS
- 4 peces de 200 g de filets d'estruç
- oli d'oliva Per a la salsa:
- ceba -1 culleradeta de pebre
- coriandre
- 1 branqueta de farigola
- 1 cullerada de mel
- 100 g de sucre
- 1 culleradeta de mostassa en gra
- 3/4 l de vi negre
- un raig d'oli
- panses
- raïm
PREPARACIÓ
En primer lloc, fregiu els filets d'estruç en una paella. En una cassola a part, reduïu el vi negre; poseu-hi força sucre i mel, i deixeu-ho bullir un quart d'hora.
Després, afegiu-hi la ceba tallada i les panses i bulliu-ho 1 hora perquè es confiti la ceba. Tireu la salsa a la paella, d'on haureu retirat els filets, i coeu-la fins que es dauri la ceba; mentrestant, afegiu-hi mostassa en gra, coriandre, farigola, mel i els grans de raïm. Quan estigui tot ben calent, poseu-hi els filets i feu-los coure un parell de minuts. Per servir-ho, decoreu-ho amb trossets de pastanaga fregida i tallada molt prima, tomàquets petits i porro fregit.
Després, afegiu-hi la ceba tallada i les panses i bulliu-ho 1 hora perquè es confiti la ceba. Tireu la salsa a la paella, d'on haureu retirat els filets, i coeu-la fins que es dauri la ceba; mentrestant, afegiu-hi mostassa en gra, coriandre, farigola, mel i els grans de raïm. Quan estigui tot ben calent, poseu-hi els filets i feu-los coure un parell de minuts. Per servir-ho, decoreu-ho amb trossets de pastanaga fregida i tallada molt prima, tomàquets petits i porro fregit.