Filets de llenguado amb gambes i salsa de mostassa antiga
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casimiro, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 llenguados de 400 g filetejats
- 1 escalunya
- 1/2 copa de brandi
- farina
- 20 cues de gamba
- oli d'oliva
- mantega
- sal i pebre
- 5 cullerades de mostassa antiga
- fumet de peix
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu l'escalunya tallada ben petita en una paella amb oli i mantega.
Quan estigui daurada, afegiu-hi el llenguado ja pelat i filetejat, que prèviament haureu salpebrat i enfarinat. Després incorporeu-hi les cues de gamba ja pelades i la mostassa antiga. Deixeu-ho fer a foc lent. Quan estigui daurat tireu-hi el brandi i flamegeu-ho. Finalment, aboqueu-hi el fumet i deixeu-ho coure 1 minut. Serviu el llenguado amb les gambes. Podeu acompanyar-ho amb els espàrrecs, les mongetes i les patates, ja bullides i tallades a trossos. Espolseu-hi una mica de pebre vermell pel damunt i una mica de julivert francès.
Quan estigui daurada, afegiu-hi el llenguado ja pelat i filetejat, que prèviament haureu salpebrat i enfarinat. Després incorporeu-hi les cues de gamba ja pelades i la mostassa antiga. Deixeu-ho fer a foc lent. Quan estigui daurat tireu-hi el brandi i flamegeu-ho. Finalment, aboqueu-hi el fumet i deixeu-ho coure 1 minut. Serviu el llenguado amb les gambes. Podeu acompanyar-ho amb els espàrrecs, les mongetes i les patates, ja bullides i tallades a trossos. Espolseu-hi una mica de pebre vermell pel damunt i una mica de julivert francès.