Filet Pavarotti

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 4 filets de 130 g
  • 50 g de mantega
  • 1 copa de conyac
  • 1 copa de vi de Marsala
  • 1 tassa de fons de carn o salsa espanyola
  • 1 tòfona negra
  • 1 tòfona blanca
  • farina
  • mantega
  • sal i pebre Per a la guarnició:
  • 2 patates
  • formatge de Parma
  • tòfona ratllada

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat per la guarnició.
Ompliu un motlle petit i rodó amb una mica de mantega, una capa de patates tallades a làmines molt fines, una de tòfona negra i una de parmesà. Feu aquesta operació dues vegades. Poseu-ho al forn. Desfeu una mica de mantega en una paella, i després daureu-hi el filet, prèviament salpebrat i enfarinat. Traieu el filet, flamegeu la salsa amb conyac i incorporeu-hi el vi de Marsala. Deixeu-ho reduir i aboqueu-hi el fons de carn. Quan hagi reduït una mica, tireu-hi tòfona negra ratllada. Un cop fet això, torneu-hi a posar el filet i afegiu-hi tòfona blanca. Ja fora del foc, lligueu la salsa amb mantega. I ja per acabar, serviu el filet amb la guarnició de patates i cobert amb la salsa.
Anar al contingut