Filet Pavarotti
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Giorgio
INGREDIENTS
- 4 filets de 130 g
- 50 g de mantega
- 1 copa de conyac
- 1 copa de vi de Marsala
- 1 tassa de fons de carn o salsa espanyola
- 1 tòfona negra
- 1 tòfona blanca
- farina
- mantega
- sal i pebre Per a la guarnició:
- 2 patates
- formatge de Parma
- tòfona ratllada
PREPARACIÓ
Comenceu aquest plat per la guarnició.
Ompliu un motlle petit i rodó amb una mica de mantega, una capa de patates tallades a làmines molt fines, una de tòfona negra i una de parmesà. Feu aquesta operació dues vegades. Poseu-ho al forn. Desfeu una mica de mantega en una paella, i després daureu-hi el filet, prèviament salpebrat i enfarinat. Traieu el filet, flamegeu la salsa amb conyac i incorporeu-hi el vi de Marsala. Deixeu-ho reduir i aboqueu-hi el fons de carn. Quan hagi reduït una mica, tireu-hi tòfona negra ratllada. Un cop fet això, torneu-hi a posar el filet i afegiu-hi tòfona blanca. Ja fora del foc, lligueu la salsa amb mantega. I ja per acabar, serviu el filet amb la guarnició de patates i cobert amb la salsa.
Ompliu un motlle petit i rodó amb una mica de mantega, una capa de patates tallades a làmines molt fines, una de tòfona negra i una de parmesà. Feu aquesta operació dues vegades. Poseu-ho al forn. Desfeu una mica de mantega en una paella, i després daureu-hi el filet, prèviament salpebrat i enfarinat. Traieu el filet, flamegeu la salsa amb conyac i incorporeu-hi el vi de Marsala. Deixeu-ho reduir i aboqueu-hi el fons de carn. Quan hagi reduït una mica, tireu-hi tòfona negra ratllada. Un cop fet això, torneu-hi a posar el filet i afegiu-hi tòfona blanca. Ja fora del foc, lligueu la salsa amb mantega. I ja per acabar, serviu el filet amb la guarnició de patates i cobert amb la salsa.