Filet macerat amb herbes aromàtiques i salsa tàrtara

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER 4 PERSONES 

    1 filet de vedella

    Herbes aromàtiques (farigola, julivert, romaní)

    6 grans d'all

    1 llimona

    1 ou

    1 ceba tendra

    1 cullerada sopera de mostassa

    4 cogombrets

    1 grapat de tàperes

    50 g d'herba dels canonges

    Oli d'oliva

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Filetegem l'all pelat i la llimona.
  2. Salpebrem el filet i el cobrim per ambdues bandes amb oli, l'all, les herbes aromàtiques, i la llimona. L'embolcallem amb un drap i el reservem a la nevera durant quatre dies. Cada dia en canviem el drap.
  3. Per fer la maionesa batem l'ou amb sal, unes gotes de llimona i oli. Hi afegim mostassa.
  4. Piquem els cogombrets, la ceba tendra i les tàperes. Ho afegim a la maionesa per fer la salsa tàrtara.
  5. Retirem la llimona, l'all i les herbes del filet, i el tallem molt prim. Servim el filet amb la tàrtara i herba dels canonges amanida amb oli i sal.
Anar al contingut