Filet d'emperador amb arrels d'hivern
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Filet o steak d'emperador amb arrels d'hivern
- (per a 4 persones)
- 400 g de llom d'emperador
- 1/2 l de fumet de peix
- 80 g de castanyes
- 100 cl de llet de coco
- 1 culleradeta de mostassa en pols
- Per a la guarnició:
- 1 moniato
- 1 colinap
- patata del bufet
- germinacions de borratja
- un grapat de camagrocs
- penques de borratja
PREPARACIÓ
1.Tallem les castanyes en làmines ben fines.
2.En una paella calenta hi posem una mica d'oli d'oliva, i hi fem daurar les castanyes.
3.Posem en un cassó ben calent el fumet de peix i el fem bullir. A continuació tirem el fumet a la paella on tenim les castanyes.
4.Quan les castanyes estiguin gairebé cuites, hi afegim llet de coco i la mostassa en pols. Ho deixem fer entre dos i tres minuts.
5.Per al guarniment, tallem totes les verdures en dauets i les posem en una cassola escalfada amb oli. Hi afegim una mica d'aigua i tapem la cassola, perquè es vagin coent amb el vapor. Al final, hi afegim les penques i els camagrocs.
6.Ara fem el peix: en una paella que ja hem escalfat, hi posem un rajolinet d'oli i hi fem daurar l'emperador per les dues bandes, tot deixant-lo una mica cru per dins. A continuació, el deixem reposar perquè deixi anar l'aigua.
7.Ja podem emplatar: col·loquem les verdures al centre del plat, el tall d'emperador al damunt i hi posem a sobre una mica de la sopa de castanyes que hem preparat. Acabem el plat decorant-lo amb unes fulles de borratja.
2.En una paella calenta hi posem una mica d'oli d'oliva, i hi fem daurar les castanyes.
3.Posem en un cassó ben calent el fumet de peix i el fem bullir. A continuació tirem el fumet a la paella on tenim les castanyes.
4.Quan les castanyes estiguin gairebé cuites, hi afegim llet de coco i la mostassa en pols. Ho deixem fer entre dos i tres minuts.
5.Per al guarniment, tallem totes les verdures en dauets i les posem en una cassola escalfada amb oli. Hi afegim una mica d'aigua i tapem la cassola, perquè es vagin coent amb el vapor. Al final, hi afegim les penques i els camagrocs.
6.Ara fem el peix: en una paella que ja hem escalfat, hi posem un rajolinet d'oli i hi fem daurar l'emperador per les dues bandes, tot deixant-lo una mica cru per dins. A continuació, el deixem reposar perquè deixi anar l'aigua.
7.Ja podem emplatar: col·loquem les verdures al centre del plat, el tall d'emperador al damunt i hi posem a sobre una mica de la sopa de castanyes que hem preparat. Acabem el plat decorant-lo amb unes fulles de borratja.