Filet de tonyina amb espàrrecs verds i remolatxa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Up & Down
INGREDIENTS
- 800 g de filet de tonyina
- 4 manats d'espàrrecs verds
- 6 remolatxes
- sucre
- oli
- sal
PREPARACIÓ
En una cassola amb aigua, bulliu-hi les puntes del espàrrecs durant 2 o 3 minuts, llavors escorreu-los en un bol amb aigua i gel perquè es pari la cocció. Salteu-los.
D'altra banda, feu el suc de la remolatxa amb la liquadora i poseu-la en un cassó al foc amb sucre. Deixeu-ho reduir. Saleu el filet de tonyina i daureu-lo pels 4 costats deixant la part del mig una mica rosada perquè quedi més melós. Retireu-lo del foc i ja podeu emplatar els espàrrecs i la tonyina. Salseu-ho amb la salsa de remolatxa.
D'altra banda, feu el suc de la remolatxa amb la liquadora i poseu-la en un cassó al foc amb sucre. Deixeu-ho reduir. Saleu el filet de tonyina i daureu-lo pels 4 costats deixant la part del mig una mica rosada perquè quedi més melós. Retireu-lo del foc i ja podeu emplatar els espàrrecs i la tonyina. Salseu-ho amb la salsa de remolatxa.