Figues amanides amb mozzarella

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Figues amanides amb mozzarella
  • (per a 2 persones)
  • fulles de ruca
  • 1/4 part d'arrel de fonoll
  • 2 raves vermells
  • 1 tomàquet d'amanir
  • 3 figues
  • mozzarella de búfala conservada en sèrum
  • confitura de cireres
  • vinagre de xerès envellit en bóta
  • 2 cullerades d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

1.Comencem a fer la vinagreta posant en un bol una mica de confitura de cireres. Hi afegim vinagre de xerès i dues terceres parts d'oli d'oliva. Ho barregem, i ara una espurneta de sal.

2.A continuació tallem la mozzarella, i la tirem al bol. També tallem el tomàquet i l'hi afegim. Tallem les figues en quatre trossos, i també cap dins. Ho barregem tot i ho deixem marinar.