Fideus xinesos amb vieires
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Olivet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bilbao, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g de fideus xinesos
- 8 vieires
- 1/2 tasseta de crema de llet
- culleradeta de curri en pols
- sal Maldon
- gingebre
- pebre
- ous de salmó
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal, bulliu els fideus durant un minut.
Després, coleu-los i reserveu-los.
A continuació, en un cassó escalfeu la crema de llet. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els fideus, el curri, el gingebre tallat a trossets, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant un minut més.
Tot seguit, en una paella sense oli, salteu les vieires fins que estiguin ben daurades.
I ja per acabar, emplateu els fideus, poseu-hi una mica de pebre i a sobre poseu-hi les vieires.
Finalment, guarniu les vieires amb una mica de sal Maldon i els ous de salmó.
Després, coleu-los i reserveu-los.
A continuació, en un cassó escalfeu la crema de llet. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els fideus, el curri, el gingebre tallat a trossets, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant un minut més.
Tot seguit, en una paella sense oli, salteu les vieires fins que estiguin ben daurades.
I ja per acabar, emplateu els fideus, poseu-hi una mica de pebre i a sobre poseu-hi les vieires.
Finalment, guarniu les vieires amb una mica de sal Maldon i els ous de salmó.