Fideus xinesos amb vieires

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Olivet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bilbao, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g de fideus xinesos
  • 8 vieires
  • 1/2 tasseta de crema de llet
  • culleradeta de curri en pols
  • sal Maldon
  • gingebre
  • pebre
  • ous de salmó

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal, bulliu els fideus durant un minut.
Després, coleu-los i reserveu-los.

A continuació, en un cassó escalfeu la crema de llet. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els fideus, el curri, el gingebre tallat a trossets, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant un minut més.

Tot seguit, en una paella sense oli, salteu les vieires fins que estiguin ben daurades.

I ja per acabar, emplateu els fideus, poseu-hi una mica de pebre i a sobre poseu-hi les vieires.

Finalment, guarniu les vieires amb una mica de sal Maldon i els ous de salmó.
Anar al contingut