Fideus rossejats

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 2 persones:
  • 500 g de fideus del núm. 0
  • 2 grans d'all
  • 275 g de calamarsons
  • 1 l de fumet de peix
  • 3 tomàquets
  • salsa romesco
  • 4 carxofes
  • 3 brots d'alls tendres
  • 1 manat d'espàrrecs verds

PREPARACIÓ

1. Fregiu els alls i poseu tots els fideus dins la cassola.

2. Remeneu-los a foc lent fins que quedin ben rossejats.

3. Marqueu els calamarsons.

4. Salteu-los amb sal i pebre, i, quan siguin ben rossos, aparteu-los.

5. Aprofiteu la glaça de la cassola per coure-hi les verdures.

6. Daureu els alls tendres, després afegiu-hi els espàrrecs i les carxofes.

7. Poseu-hi sal, pebre i un rajolinet d'oli.

8. Quan sigui tot ben daurat, afegiu-hi una mica de salsa de romesco i el tomàquet.

9. Feu arrencar el bull al fumet amb un punt de sal.

10. Afegiu-hi els calamarsons i les verdures.

11. Cobriu-ho tot amb el fumet, que haurà de tornar a arrencar el bull de seguida.

12. Poseu-ho al forn, a uns 200 - 240 graus i, al cap de 4 minuts, ja els tindreu a punt.