Fideus gruixuts amb calamarsets i escamarlans

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Montserrat Soler
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Associació de restaurants Ganxons i de la Vall d'Aro, Sant Feliu de Guíxols

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de calamarsets
  • 1/2 kg d'escamarlans
  • 300 g de fideus gruixuts
  • 1 ceba grossa Per a la picada:
  • 1 cabeça d'alls
  • julivert
  • 4 tomàquets madurs
  • 24 g de pinyons

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu els escamarlans en una cassola calenta amb oli durant 5 minuts.
Després retireu-los de la cassola i sofregiu-hi els calamarsets, també durant 5 minuts. A continuació, afegiu-hi la ceba, que haureu sofregit prèviament, i la picada. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el brou de peix i la sal. Apugeu el foc i deixeu-ho coure dos minuts. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi els fideus i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Quan hagi passat aquest temps, afegiu-hi els escamarlans i deixeu-ho coure dos minuts més. Finalment, ja podeu servir el plat.
Anar al contingut