Fideus de pasta fresca Chow Mien amb vedella

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep M. Kao
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona

INGREDIENTS

  • 400 g de fideus de pasta fresca
  • 1 carbassó
  • 100 g de brots de soia
  • 100 g de bolets
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba tendra
  • bambú
  • 250 g de vedella
  • 15 g de gingebre fresc
  • 1 got de salsa de soia
  • 50 g de fècula de patata
  • 1/2 l de brou
  • oli de gira-sol
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer els fideus, poseu-los en una olla amb aigua bullint, saleu-los i deixeu-los coure durant 8 minuts.
Mentrestant, poseu oli en una paella i afegiu-hi els 250 grams de vedella. Quan estigui daurada, retireu-la del foc. A continuació, escorreu els fideus i amaniu-los amb una mica d'oli. Tot seguit, incorporeu-los en una paella amb oli ben calent i fregiu-los durant uns 6 minuts. Per fer el sofregit, poseu el gingebre picat en una paella amb oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba trossejada, el carbassó trossejat, la soja, els xampinyons, que prèviament haureu bullit i tallat a làmines, el bambú i la pastanaga tallada a tires. Doneu-hi unes voles i saleu-ho. Quan les verdures estiguin cuites, incorporeu-hi la vedella i el brou calent. Barregeu-ho i afegiu-hi una mica de salsa de soja. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi la fècula de patata i remeneu-ho. Per acabar, emplateu els fideus i afegiu-hi el sofregit al damunt.