Fideus d'arròs, esturió fumat i crema d'api

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Fibla
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Dom (Hotel Bel Air), Castelldefels

INGREDIENTS

  • 100 g d'esturió fumat
  • 350 g de fideus d'arròs
  • 50 g de caviar de la Vall d'Aran
  • suc d'una taronja
  • 1/2 kg d'api-rave
  • 1 ceba tendra
  • tàperes
  • pebre rosa
  • porradell, cerfull
  • 100 g de formatge fresc
  • oli, sal i aigua

PREPARACIÓ

Per fer la crema d'api, en un cassó amb aigua bulliu l'api-rave tallat a daus.
Quan estigui cuit, escorreu-lo i tritureu-lo amb la Thermomix fins a tenir una crema ben fina.

Per fer la crema de formatge, poseu en un bol el formatge fresc i el suc de taronja, i remeneu-ho bé amb les varilles.

Tot seguit, en un cassó amb aigua, bulliu els fideus d'arròs durant un minut. Després, deixeu-los refredar en un bol amb aigua i gel.

A continuació, poseu en un bol els fideus, el porradell picat, el cerfull picat, la ceba tendra picada, les tàperes, l'esturió picat, l'oli, la sal i el pebre rosa i remeneu-ho tot bé.

I ja per acabar, emplateu els fideus fent-ne un cabdell, poseu-hi a un costat la crema de formatge, a l'altre la crema d'api i, finalment, poseu el caviar a sobre dels fideus.