Fideus d'arròs amb fonoll

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fideus d'arròs són un aliment ric en hidrats de carboni d'assimilació lenta, cosa que vol dir que ens proporcionen energia de llarga durada; se'n poden menjar un parell de cops per setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 paquet de fideus d'arròs

    250 g de mongeta tendra

    2 pastanagues

    1 bulb de fonoll

    1 gra d'all

    1 manat d'alfàbrega

    farigola

    orenga

    oli OVE

    aigua mineral

PREPARACIÓ

  1. Tallem la mongeta al llarg.
  2. Tallem el fonoll i les pastanagues a la juliana.
  3. Escaldem un manat d'alfàbrega en un pot d'aigua bullint.
  4. Un cop l'aigua s'ha tenyit de verd, hi posem sal, hi afegim la mongeta tendra tallada al llarg, i després, el fonoll i la pastanaga. Fem una cocció curta de 3 minuts.
  5. Traiem les verdures amb l'aranya i deixem que el brou continuï bullint.
  6. Tallem la cocció amb aigua freda i glaçons.
  7. Posem els fideus d'arròs al brou, i els deixem a dins amb el foc ja apagat durant 3 minuts.
  8. Saltem la mongeta i el fonoll en un wok amb oli OVE i pebre negre, farigola i orenga desfullats i l'all ben picadet.
  9. Amb una aranya hi afegim els fideus.
  10. Ho rectifiquem de sal i ja ho podem servir.
Anar al contingut