Fideus d'arròs amb fonoll
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Informació nutricional -Obre
Els fideus d'arròs són un aliment ric en hidrats de carboni d'assimilació lenta, cosa que vol dir que ens proporcionen energia de llarga durada; se'n poden menjar un parell de cops per setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 paquet de fideus d'arròs
250 g de mongeta tendra
2 pastanagues
1 bulb de fonoll
1 gra d'all
1 manat d'alfàbrega
farigola
orenga
oli OVE
aigua mineral
PREPARACIÓ
- Tallem la mongeta al llarg.
- Tallem el fonoll i les pastanagues a la juliana.
- Escaldem un manat d'alfàbrega en un pot d'aigua bullint.
- Un cop l'aigua s'ha tenyit de verd, hi posem sal, hi afegim la mongeta tendra tallada al llarg, i després, el fonoll i la pastanaga. Fem una cocció curta de 3 minuts.
- Traiem les verdures amb l'aranya i deixem que el brou continuï bullint.
- Tallem la cocció amb aigua freda i glaçons.
- Posem els fideus d'arròs al brou, i els deixem a dins amb el foc ja apagat durant 3 minuts.
- Saltem la mongeta i el fonoll en un wok amb oli OVE i pebre negre, farigola i orenga desfullats i l'all ben picadet.
- Amb una aranya hi afegim els fideus.
- Ho rectifiquem de sal i ja ho podem servir.