Fideus Chow Mien amb rossinyols

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Kao Josep M.
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta fresca
  • 80 g de pastanaga
  • 80 g de carbassó
  • 125 g de rossinyols
  • 80 g de soja germinada
  • 80 g de ceba tendra
  • 1 copa de vi d'arròs
  • 1 copeta de salsa de soja
  • sal
  • all
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu els fideus en un cassó amb aigua i sal. Afegiu-hi una mica d'oli i deixeu-ho coure durant 3 minuts o 3 minuts i mig.
A continuació, sofregiu els rossinyols tallats en una paella amb oli.

Mentrestant, talleu les verdures a la juliana.

Quan els rossinyols estiguin una mica daurats, incorporeu-hi l'oli d'all i les verdures i salteu-ho tot junt. Tot seguit, incorporeu-hi els fideus cuits, una mica de sal, el vi d'arròs i la salsa de soja. Remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho.