Fideus amb seitons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Morros
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 2 grans d'all
- 1/2 kg de seitons
- 400 g de fideus mitjans
- oli d'oliva arbequina
- sal
PREPARACIÓ
Netegeu els seitons, partiu-los pel mig, traieu-los els caps i les espines i passeu-los per força aigua.
En una olla amb aigua bullent poseu-hi la meitat dels seitons per fer-ne un fumet. Un cop cuit, retireu els seitons i trossegeu-los. Després, en una cassola de ferro colat sofregiu-hi la ceba, tallada petita. Afegiu-hi l'all picat, remeneu-ho i poseu-hi el tomàquet ratllat. Un cop cuit el sofregit, afegiu-hi els fideus i deixeu-los enrossir. Tot seguit, afegiu-hi els seitons trossejats i el fumet, ben calent. Deixeu-ho coure i passats 5 minuts afegiu-hi la resta de seitons, prèviament salats. Deixeu-ho coure 5 minuts més, rectifiqueu-ho de sal i ja ho podeu servir.
En una olla amb aigua bullent poseu-hi la meitat dels seitons per fer-ne un fumet. Un cop cuit, retireu els seitons i trossegeu-los. Després, en una cassola de ferro colat sofregiu-hi la ceba, tallada petita. Afegiu-hi l'all picat, remeneu-ho i poseu-hi el tomàquet ratllat. Un cop cuit el sofregit, afegiu-hi els fideus i deixeu-los enrossir. Tot seguit, afegiu-hi els seitons trossejats i el fumet, ben calent. Deixeu-ho coure i passats 5 minuts afegiu-hi la resta de seitons, prèviament salats. Deixeu-ho coure 5 minuts més, rectifiqueu-ho de sal i ja ho podeu servir.